Inilah Cara Pulih Resdung Highly Recommended


Hidung tersumbat, rasa sakit pada pipi, sekitar mata & kepala, hilang deria rasa bau, nafas berbau, mata kurang nampak, telinga kurang dengar  >> Ikhtiar rawat guna bahan semulajadi, ada khasiat, hasil cepat, selamat, berkesan

.

Rawat resdung dari dalam - keringkan sarang resdung tanpa guna asap, bekam, wap, sedut atau lipas >> Tak sakit, tak pedih, mudah ubat makan je

.

Dalam kehidupan seharian, kita terdedah & mudah dapat alahan dari alergen habuk, bulu, aircond, belacan, seafood, bakteria atau virus >> Boleh ke anda berterusan mengelak dari allergen ?

 

Atau anda rawat resdung hingga pulih dan mula bebas dari penangan resdung berpanjangan :)

Apa Kata Pengguna Yang Dah Dapatkan Rawatan 

Penafian: Kesan adalah berbeza bagi setiap individu.

Kenapa Kita Ada Resdung ye

Beza dengan mereka yang tak ada resdung, kita ada resdung sebab sistem imun kita over sensitif terhadap alergen

.

Sejenis kompaun histamin dikeluarkan berlebihan dalam darah. Histamin inilah yg akan sebabkan simptom resdung berlaku di sinus

.

Sinus mudah dapat radang. Bila sinus ada radang, sinus akan dijangkiti kuman. 

Hidung akan keluarkan lendir untuk buang kuman dari badan

.

Bila radang sinus tak dirawat, jangkitan jadi lebih teruk, sinus jadi bengkak, lendir tersumbat makin banyak

.

Lama-lama lendir jadi pekat berbau. Kita mula gatal, migrain, naik jerawat, bersin-bersin, hidung berair dan lain-lain simptom resdung

Kecewa Resdung Tak Baik-Baik ye


Menurut kata pakarENT, nak sihat bebas resdung ialah dengan cara rendahkan sensitiviti tisu sinus agar hidung kita lebih tahan kepada alahan

.

Hidung berhenti keluarkan lendir bila sinus bebas jangkitan kuman dan radang pulih


Ini lah dia jawapan kenapa sebelum ni jenuh dah kita berubat tapi resdung asyik berulang bila rawatan luaran sebelum ini cuma keluarkan lendir tapi radang & jangkitan kat sinus tak dirawat

.

Antihistamin pula macam painkiller yg legakan sementara tapi tinggalkan kesan kebergantungan kat dos ubat & ketakseimbangan kimia dalam badan

Kaedah Betul Nak Handle Resdung Ni Dengan 4 Perkara Ni

Kena Pulih Radang Sinus

Kena Matikan Kuman Sinus

Kena Pulih Bengkak Sinus

Kena Tingkatkan Antibodi

  1. 1
    Resdung bahaya kalau tak rawat cepat.  Bahaya resdung ni kat sinus yg bengkak tersumbat dgn lendir dan terkena jangkitan kuman yg banyak
  2. 2
    Kuman resdung ni boleh merebak melarat dari sinus ke mata, telinga  & memasuki otak
  3. 3
    Bila kuman ni bermahajarela, jangkitan boleh timbulkan banyak komplikasi penyakit kronik lain spt meningitis selain mata kabur, telinga kurang dengar, vertigo
  4. 4
    Mungkin akhirnya perlu buat operation yang telan belanja berPuluh Ribu Ringgit!

CT scan sinus yg tersumbat & dipenuhi lendir

Ciri-ciri Di Bawah Ni Yg Buat Herba Sinuscare Ni Berbeza

Rawat Dari Dalam & Luar

Sinuscare keringkan sarang resdung dari dalam di punca sinus bermasalah (pulihkan radang, bengkak, jangkitan)


Aroma Sinus Oil beri kelegaan luaran dari migrain, muka gatal merenyam, bersin, nafas tersumbat

Selamat Diambil

sebab bahannya 100% herba, sinuscare ni tak ada side effect, tak bergantung kat dos ubat, tak buat mengantuk, tak perlu berpantang

Khasiat Herba

kaya bahan antiradang, antibengkak, antibiotik, antikuman, antigatal

Sihatkan Sinus

sinus lebih bertahan dari alahan, elak resdung kerap berulang, kesan pulih berpanjangan

Macam Mana Sinuscare Ni Bantu

  • Ramuan diperakui turun temurun petua orang lama, kesan sangat-sangat padu
  • Herba ni mampu sihatkan sinus
  • Kurangkan sensitiviti sinus jadi tahan kepada alahan
  • Bahan kandungan & sukatannya, telah diuji, diperakui & disahkan dapat pulihkan resdung ke puncanya
  • Berdaftar NPRA MAL18096035T


Apabila tisu sinus sihat dari keradangan & antibodi yg semakin baik, kita akan lebih kuat untuk berhadapan dengan alahan-alahan yg biasa kita alegik sebelum ni. 


Tempoh kita bebas dari resdung akan berpanjangan & paling penting jangkitan kuman yg bahaya dapat dihentikan


 Ubat Berdaftar, Selamat & Halal

Malah Telah Dapat Liputan Media, Award & Billboard


[BERITA BAIK] Anda Sangat Sangat UNTUNG Bila "Order Di Website Ni Sekarang" Untuk Masa Terhad


Anda Dapat FREEGIFT SINUS AROMA OIL, SABUN JERAWAT, BAUAN AROMATERAPI SINUS, HS Sekarang


Sinus Aroma Oil beri kelegaan luaran dari bersin2, nafas tersumbat masa tidur, sakit kepala, muka gatal merenyam. Sapu-sapu dah lega :)


Sabun Jerawat berkesan kecutkan jerawat, pudarkan parut, bersihkan kulit berminyak. Kulit jadi cantik :)


Bauan Aromaterapi Sinus syahdu bila hidu, lendir hidung kering, nafas rasa segar, terapi utk rileks nyaman :)


HS pula sebab kami Fereena sayang customer kami.. Stay safe :)


RAWAT RESDUNG DARI DALAM & LUAR UTK PEMULIHAN TERBAIK SEKARANG


 pakej 1 botol

 Pengambilan 3 Minggu


RM90


  • 1x Sinuscare
  • Percuma Sinus Aroma Oil
  • Percuma HS

Klik Butang ORDER di bawah utk PROMO Sekarang

Secure Payment

 PAKEJ 2 BOTOL

 Pengambilan Lebih 1 Bulan


RM160


  • 2x Sinuscare 
  • Percuma Sabun Jerawat
  • Percuma Bauan Aromaterapi Sinus
  • Percuma HS

Klik Butang ORDER di bawah utk PROMO Sekarang

Secure Payment

PAKEJ 3 BOTOL

Pengambilan Lebih 2 Bulan


RM250


  • 3x Sinuscare
  • Percuma Sinus Aroma Oil
  • Percuma Sabun Jerawat
  • Percuma Bauan Aromaterapi Sinus
  • Percuma 2x HS

Klik Butang ORDER di bawah utk PROMO Sekarang

Secure Payment

100% Jaminan Produk Original & Berkualiti

Anda dilindungi 100% jaminan produk original & berkualiti.  Setiap produk yang dijual adalah produk original dan berkualiti supaya anda manfaat terbaik


Syarikat sangat yakin Sinuscare dengan ramuan ubat dari bahan herba jenis masakan yg dah dipercayai turun temurun diformulasikan utk ikhtiar terbaik bantu anda rawat resdung di punca nya.

FereenaSinusCare

Pengeposan di HQ operasi setiap hari.

Ubat anda di pack kemas dan selamat.

Soalan-Soalan Popular

Berapa biji kena makan ni?

Sinuscare ni ada pantang?

Sinuscare ni ada kesan sampingan?

Apa jadi sepanjang pengambilan?

Berapa lama nak nampak kesan?

Sampai bila kena ambil sinuscare ni?

Saya rekemen ubat ni dgn 7 sebab

Order Lain2 OFFER / Pakej SINUSTAB (tablet chewable khusus utk kanak-kanak)

Order guna ATM/CDM? (klik sini)

Order guna COD ? (klik sini)

Lepas dah buat pembayaran order, apa seterusnya?

Berapa lama masa diambil untuk parcel sampai?

Ni ada lagi feedback terbaru fresh panas2 dari pengguna ubat ni  :)

Buat pembelian sekarang di link ni

Pakej 1 Sinuscare+Freegift klik > https://sinuscarehq.com/order/1botol/


Pakej 2 Sinuscare+Freegift klik > https://sinuscarehq.com/order/2botol/


Pakej 3 Sinuscare+Freegift klikhttps://sinuscarehq.com/order/3botol/


Nak wasap staf/ Nak COD klik > https://api.whatsapp.com/send?phone=601127475795&text=orderkatwhatsapp

 © Fereena Marketing Sdn Bhd | Design by DAR