Inilah Cara Rawat Resdung Highly Recommended


Resdung Dipulihkan Dari Dalam - keringkan sarang resdung tanpa asap, bekam, wap, sedut atau lipas - Tak sakit, tak pedih


Hidung tersumbat, rasa sakit pada pipi, sekitar mata & kepala, hilang deria rasa bau, nafas berbau, mata kurang nampak, telinga kurang dengar - Ikhtiar rawat guna herba tradisional tanpa was-was


Dalam kehidupan sehari-hari, kita terdedah & mudah dapat alahan dari allergen habuk, bulu, udara sejuk & aircond, asap rokok, bau masakan belacan, seafood, bakteria atau virus - Boleh ke berterusan mengelak dari allergen atau nak rawat resdung hingga pulih dan mula bebas dari penangan resdung


Kenapa Kita Ada Resdung?

Beza dengan mereka yang tak ada resdung, kita ada resdung sebab sinus kita over sensitif.


Sinus sensitif  bila terkena alahan, sinus mudah dapat radang.


Bila sinus ada radang, sinus akan dijangkiti kuman.


Hidung akan keluarkan lendir untuk buang kuman dari badan.


Bila radang sinus tak dirawat, jangkitan jadi lebih teruk, sinus jadi bengkak, lendir tersumbat makin banyak.


Lama-lama lendir jadi pekat berbau.


Kita mula gatal, migrain, naik jerawat, bersin-bersin, hidung berair dan lain-lain simptom resdung.

Kecewa Resdung Tak Baik-Baik?


Menurut kata pakarENT, nak sihat bebas resdung ialah dengan cara rendahkan sensitiviti tisu sinus agar hidung kita lebih tahan kepada alahan.


Hidung berhenti keluarkan lendir bila sinus bebas jangkitan kuman.


Ini lah dia jawapan kenapa sebelum ni jenuh dah kita berubat tapi resdung asyik berulang bila rawatan luaran sebelum ini cuma keluarkan lendir tapi radang & jangkitan kat sinus tak dirawat.


Antihistamin pula macam painkiller yg legakan sementara tapi tinggalkan kesan kebergantungan kat dos ubat dan ketakseimbangan kimia dlm badan.


Kaedah Betul Nak Handle Resdung Ni Dengan 4 Perkara Ni

Kena tingkatkan antibodi

Kena Matikan Kuman Sinus

Kena Pulih Radang Sinus

Kena Pulih Bengkak Sinus

  1. 1
    Resdung bahaya kalau tak rawat awal. Nafas jadi susah nak sedut hembus sebab tersumbat dengan lendir & kahak.
  2. 2
    Lama-lama kuman ni boleh mula merebak melarat dari hidung ke mata, telinga, mulut & akhirnya otak.
  3. 3
    Bila resdung ni bermahajarela, anda akan rasa gatal, selesama & pening kepala sepanjang masa.
  4. 4
    Mungkin akhirnya anda perlu buat operation yang telan belanja berpuluh ringgit!

Ciri-ciri Di Bawah Ni Yang Buat Herba Sinuscare Ni Berbeza

Rawat Dari Dalam

keringkan sarang resdung dari dalam di punca sinus bermasalah (pulihkan radang, bengkak, jangkitan)

Selamat Diambil

sebab bahannya 100% herba, sinuscare ni tak ada side effect, tak bergantung kat dos ubat, tak buat mengantuk, tak perlu berpantang

Khasiat Herba

kaya bahan antiradang, antibengkak, antibiotik, antikuman, antigatal

Sihatkan Sinus

sinus lebih bertahan dari alahan, elak resdung kerap berulang, kesan pulih berpanjangan

Penafian: Kesan adalah berbeza bagi setiap individu.

Macam Mana Sinuscare Ni Bantu?

  • Formula tepat, kesan sangat-sangat padu, kuantiti berbaloi 50 biji sebotol
  • Herba ni mampu sihatkan sinus
  • Kurangkan sensitiviti sinus jadi tahan kepada alahan
  • Bahan & sukatannya tepat untuk pulihkan resdung ke puncanya
  • Berdaftar NPRA MAL18096035T

Apa Kata Pengguna SinusCare?

Temubual Pengguna Sinuscare Aizizzi

Klik Play untuk Dengar Feedback

Baca Teks

Penafian: Kesan adalah berbeza bagi setiap individu.

Temubual Pengguna Sinuscare Nur Arina

Klik Play untuk Dengar Feedback

Baca Teks

Penafian: Kesan adalah berbeza bagi setiap individu.

Temubual Pengguna Sinuscare Faiz

Klik Play untuk Dengar Feedback

Baca Teks

Penafian: Kesan adalah berbeza bagi setiap individu.

Penafian: Kesan adalah berbeza bagi setiap individu.

Penafian: Kesan adalah berbeza bagi setiap individu.

Penafian: Kesan adalah berbeza bagi setiap individu.

Penafian: Kesan adalah berbeza bagi setiap individu.

Penafian: Kesan adalah berbeza bagi setiap individu.

Penafian: Kesan adalah berbeza bagi setiap individu.

Antara Ribuan Pengguna yang Gembira dengan Hasilnya 


 Berdaftar, Selamat & Halal

Malah Telah Dapat Liputan Media, Award & Billboard

 Percuma Sabun Resdung & Bauan Aromaterapi Sinus Bagi Order 2botol Ke Atas

tahap awal

50 Kapsul 500mg


RM85

Sabah, Sarawak pos udara+RM10


  • 1x SinusCare

RM1.70/Kapsul

Klik Butang ORDER SINI untuk Order Sekarang Secara Online

Secure Payment

tahap amaran*

*Pakej terlaris 


2x50 Kapsul 500mg


RM160

Sabah, Sarawak pos udara+RM10


  • 2x SinusCare
  • 1x FreeGift Aromatherapi
  • 1x FreeGift Sabun Resdung

RM1.60/Kapsul

Klik Butang ORDER SINI untuk Order Sekarang Secara Online

Secure Payment

tahap serius

3x50 Kapsul 500mg


RM210

Sabah, Sarawak pos udara+RM10


  • 3x SinusCare
  • 2x FreeGift Aromatherapi
  • 1x FreeGift Sabun Resdung

RM1.40/Kapsul

Klik Butang ORDER SINI untuk Order Sekarang Secara Online

Secure Payment

100%
JAMINAN PRODUK BERKUALITI

100% Jaminan Produk Original & Berkualiti

Anda dilindungi 100% jaminan produk original & berkualiti.  Setiap produk yang dijual adalah produk original dan berkualiti supaya anda manfaat terbaik dari

FereenaSinusCare

Soalan-Soalan Popular

Berapa lama masa diambil untuk parcel sampai?

Berapa biji kena makan ni?

Sinuscare ni ada pantang?

Sinuscare ni ada kesan sampingan?

Berapa lama nak nampak kesan?

Sampai bila kena ambil sinuscare ni?

Order guna ATM/CDM? (klik sini)

Order guna KAD KREDIT? (klik sini)

Lepas dah buat pembayaran order, apa seterusnya?

 © Fereena Marketing Sdn Bhd | Design by DAR