Inilah Rawatan Resdung Tradisional Moden Highly Recommended


Bersin, hidung tersumbat, muka merenyam gatal, hilang deria bau, nafas berbau, mata telinga gatal 

  

Ikhtiar rawat secara tradisional guna herba, ada khasiat, hasil cepat, selamat, berkesan


Rawat resdung dari dalam, keringkan sarang resdung tanpa guna asap, spray, wap, sedut atau lipas

 

Tak sakit, tak pedih, mudah ubat makan je

.

Dalam kehidupan seharian, kita terdedah & mudah dapat alahan dari alergen habuk, bulu, asap, suhu sejuk, belacan, seafood, ayam, telur

 

Boleh ke anda berterusan mengelak dari allergen?

 

Atau anda ikhtiar rawat resdung hingga pulih sekarang dan mula bebas dari penangan resdung & sinusitis berpanjangan :)

Kenapa Kita Ada Resdung ye

Beza dengan mereka yang tak ada resdung, kita ada resdung sebab imun kita oversensitif terhadap alergen


Sejenis kompaun histamin dikeluarkan berlebihan dalam darah.

Histamin inilah yang akan sebabkan simptom resdung berlaku di sinus


Sinus mudah dapat radang. Bila sinus ada radang, sinus akan dijangkiti kuman. 

Hidung akan keluarkan lendir untuk buang kuman dari badan


Bila radang sinus tak dirawat, jangkitan jadi lebih teruk, sinus jadi bengkak, lendir tersumbat makin banyak


Lama-lama lendir jadi pekat berbau.

Kita mula gatal, migrain, naik jerawat, bersin-bersin, hidung berair dan lain-lain simptom resdung

Kecewa Resdung Tak Baik-Baik ye

Nak sihat bebas resdung ialah dengan cara rendahkan sensitiviti tisu sinus agar hidung kita lebih tahan kepada alahan


Hidung berhenti keluarkan lendir bila sinus bebas jangkitan kuman dan radang pulih

Ini lah dia jawapan kenapa sebelum ni jenuh dah kita berubat tapi resdung asyik berulang bila rawatan luaran sebelum ini cuma keluarkan lendir tapi radang & jangkitan kat sinus tak dirawat 

Kaedah Betul Nak Handle Resdung Ni Dengan 4 Perkara Ni

Kena rawat Radang Sinus

Kena Matikan Kuman Sinus

Kena Rawat Bengkak Sinus

Kena Tingkatkan Antibodi

  1. 1
    Sinus yg bengkak tersumbat dan lendir yg terkena jangkitan kuman yg banyak akan mula jadi pekat & berbau
  2. 2
    Kuman resdung ni boleh berjangkit dari rongga sinus ke mata, telinga  & memasuki otak
  3. 3
    Bila kuman ni bermahajarela, jangkitan boleh timbulkan banyak komplikasi penyakit kronik lain spt meningitis selain mata kabur, telinga kurang dengar, vertigo
  4. 4
    Mungkin akhirnya perlu buat operation yang telan belanja berPuluh Ribu Ringgit!

CT scan sinus yg tersumbat & dipenuhi lendir

Ciri-ciri Di Bawah Ni Yang Buat Herba Sinuscare Ni Berbeza

Bantu Rawat Dari Dalam & Luar

Sinuscare bantu keringkan sarang resdung dari dalam di punca sinus bermasalah (bantu pulihkan radang, bengkak, jangkitan)


Aroma Sinus Oil beri kelegaan luaran dari migrain, muka gatal merenyam, bersin, nafas tersumbat

Selamat Diambil

Sebab bahannya 100% herba tradisional, sinuscare ni selamat diambil oleh semua, tak ada kesan bergantung kat dos ubat, tak buat mengantuk, tak perlu berpantang

Khasiat Herba

kaya bahan antiradang, antibengkak, antibiotik, antikuman, antigatal

Bantu Sihatkan Sinus

sinus lebih bertahan dari alahan, elak resdung kerap berulang, kesan pulih berpanjangan


Macam Mana Sinuscare Ni Bantu

  • Ramuan diperakui turun temurun petua orang lama, kesan sangat-sangat padu
  • Herba ni secara tradisional bantu sihatkan sinus
  • Kurangkan sensitiviti sinus jadi tahan kepada alahan
  • Bahan kandungan & sukatannya, telah diuji, diperakui & disahkan dapat bantu pulihkan resdung di puncanya
  • Berdaftar NPRA MAL18096035T


Apabila tisu sinus sihat dari keradangan & antibodi yg semakin baik,

kita akan lebih kuat untuk berhadapan dengan alahan-alahan yg biasa kita alegik sebelum ni. 


Tempoh kita bebas dari resdung akan berpanjangan & paling penting jangkitan kuman dapat dikawal

Apa Kata Pengguna Yang Dah Dapatkan Rawatan



  Sinuscare Berdaftar KKM, Selamat & Halal

Sinuscare Telah Dapat Liputan Media, Award & Billboard

Kami di Fereena Sinuscare HQ sentiasa menitikberatkan kualiti, kepuasan dan keberkesanan produk resdung kami.


✔️ kami tidak melantik mana-mana agen untuk menjual produk kami.

✔️ pembungkusan dan pengeposan semua terus melalui HQ.

✔️ Harga sinuscare terkawal dan telah diselaraskan.


[BERITA BAIK] Anda Sangat Sangat UNTUNG Bila "Order Di Website Ni Sekarang" Untuk Masa Terhad



Anda Dapat FREEGIFT SINUS AROMA OIL (MAL 21086103T), SABUN JERAWAT (MAL 16100040TC), BAUAN AROMATERAPI SINUS Sekarang


Sinus Aroma Oil beri kelegaan luaran dari bersin2, nafas tersumbat masa tidur, sakit kepala, muka gatal merenyam. Sapu-sapu dah lega :)


Sabun Jerawat bantu kecutkan jerawat, pudarkan parut, bersihkan kulit berminyak. Kulit lebih cantik :)


Bauan Aromaterapi Sinus syahdu bila hidu, bantu lendir hidung kering, nafas rasa segar, terapi utk rileks nyaman :)


Ikhtiar rawat resdung dari dalam & luar untuk kesan pulih berpanjangan


Pilih Pakej Rawatan Anda Sekarang

 pakej 1 botol

 Jimat RM60 (Harga asal RM150)


RM90


  • 1x Sinuscare
  • Percuma Sinus Aroma Oil 

Klik Butang ORDER di bawah utk PROMO Sekarang

Secure Payment

Limited Time Offer

 PAKEJ 2 BOTOL

 Jimat RM140 (Harga asal RM300)


RM160


  • 2x Sinuscare 
  • Percuma Bauan Aromaterapi Sinus 
  • Percuma Sabun Jerawat 

Klik Butang ORDER di bawah utk PROMO Sekarang

Secure Payment

Limited Time Offer

PAKEJ 3 BOTOL

Jimat RM200 (Harga asal RM450)


RM250


  • 3x Sinuscare
  • Percuma Sinus Aroma Oil 
  • Percuma Bauan Aromaterapi Sinus
  • Percuma Sabun Jerawat
  • Percuma HSanitizer

Klik Butang ORDER di bawah utk PROMO Sekarang

Secure Payment

Limited Time Offer

100% Jaminan Produk Original & Berkualiti

Anda dilindungi 100% jaminan produk original & berkualiti.  Setiap produk yang dijual adalah produk original dan berkualiti supaya anda manfaat terbaik


Syarikat sangat yakin Sinuscare dengan ramuan ubat dari bahan herba jenis masakan yg dah dipercayai turun temurun diformulasikan utk ikhtiar terbaik bantu anda rawat resdung di punca nya.

FereenaSinusCare

Pengeposan di HQ operasi setiap hari


Ubat anda di pack kemas dan selamat

Soalan-Soalan Popular

Berapa biji kena makan ni?

Sinuscare ni ada pantang?

Sinuscare ni ada kesan sampingan?

Apa jadi sepanjang pengambilan?

Berapa lama nak nampak kesan?

Sampai bila kena ambil sinuscare ni?

Saya rekemen ubat ni dgn 7 sebab

Order Lain2 OFFER / Pakej SINUSTAB (tablet chewable khusus utk kanak-kanak)

Order guna ATM/CDM? (klik sini)

Order guna COD ? (klik sini)

Lepas dah buat pembayaran order, apa seterusnya?

Berapa lama masa diambil untuk parcel sampai?

Ni ada lagi feedback terbaru fresh panas2 dari pengguna ubat ni  :)

Ubat ini berkesan untuk mereka

Sudah pasti berkesan juga untuk anda


Ambil lah ubat kami supaya Tuan Puan tak sakit lagi


100 % Tiada Risiko, Selamat

Harga Dah Kurang, Freegift Dah Tambah


Order Je Dulu, Bayar Bila Ubat Sampai Pun Boleh

 pakej 1 botol

 Jimat RM60 (Harga asal RM150)


RM90


  • 1x Sinuscare
  • Percuma Sinus Aroma Oil 

Klik Butang ORDER di bawah utk PROMO Sekarang

Secure Payment

Limited Time Offer

 PAKEJ 2 BOTOL

 Jimat RM140 (Harga asal RM300)


RM160


  • 2x Sinuscare 
  • Percuma Bauan Aromaterapi Sinus 
  • Percuma Sabun Jerawat 

Klik Butang ORDER di bawah utk PROMO Sekarang

Secure Payment

Limited Time Offer

PAKEJ 3 BOTOL

Jimat RM200 (Harga asal RM450)


RM250


  • 3x Sinuscare
  • Percuma Sinus Aroma Oil 
  • Percuma Bauan Aromaterapi Sinus
  • Percuma Sabun Jerawat

Klik Butang ORDER di bawah utk PROMO Sekarang

Secure Payment

Limited Time Offer


Company: Fereena Marketing Sdn Bhd [SSM1225817-A]

Address: No 14-A, Jalan Bistari Jaya Utama, Taman Bistari Jaya, 08100 Bedong, Kedah

Telefon : 601127475795 

Copyright © 2019 95239  |  DAR