Inilah Rawatan Tradisional Resdung Highly Recommended


Bersin, hidung tersumbat, muka merenyam gatal, hilang deria bau, nafas berbau, mata telinga gatal 

  

Ikhtiar rawat secara tradisional guna herba, ada khasiat, hasil cepat, selamat, berkesan


Rawat resdung dari dalam, keringkan sarang resdung tanpa guna asap, spray, wap, sedut atau lipas

 

Tak sakit, tak pedih, mudah ubat makan je

.

Dalam kehidupan seharian, kita terdedah & mudah dapat alahan dari alergen habuk, bulu, asap, suhu sejuk, belacan, seafood, ayam, telur

 

Boleh ke anda berterusan mengelak dari allergen?

 

Atau anda ikhtiar rawat resdung hingga pulih sekarang dan mula bebas dari penangan resdung & sinusitis berpanjangan :)

Apa Kata Pengguna Yang Dah Dapatkan Rawatan


Kenapa Kita Ada Resdung ye

Beza dengan mereka yang tak ada resdung, kita ada resdung sebab imun kita oversensitif terhadap alergen


Sejenis kompaun histamin dikeluarkan berlebihan dalam darah.

Histamin inilah yang akan sebabkan simptom resdung berlaku di sinus


Sinus mudah dapat radang. Bila sinus ada radang, sinus akan dijangkiti kuman. 

Hidung akan keluarkan lendir untuk buang kuman dari badan


Bila radang sinus tak dirawat, jangkitan jadi lebih teruk, sinus jadi bengkak, lendir tersumbat makin banyak


Lama-lama lendir jadi pekat berbau.

Kita mula gatal, migrain, naik jerawat, bersin-bersin, hidung berair dan lain-lain simptom resdung

Kecewa Resdung Tak Baik-Baik ye

Nak sihat bebas resdung ialah dengan cara rendahkan sensitiviti tisu sinus agar hidung kita lebih tahan kepada alahan


Hidung berhenti keluarkan lendir bila sinus bebas jangkitan kuman dan radang pulih

Ini lah dia jawapan kenapa sebelum ni jenuh dah kita berubat tapi resdung asyik berulang bila rawatan luaran sebelum ini cuma keluarkan lendir tapi radang & jangkitan kat sinus tak dirawat 

Kaedah Betul Nak Handle Resdung Ni Dengan 4 Perkara Ni

Kena rawat Radang Sinus

Kena Matikan Kuman Sinus

Kena Rawat Bengkak Sinus

Kena Tingkatkan Antibodi

  1. 1
    Sinus yg bengkak tersumbat dan lendir yg terkena jangkitan kuman yg banyak akan mula jadi pekat & berbau
  2. 2
    Kuman resdung ni boleh berjangkit dari rongga sinus ke mata, telinga  & memasuki otak
  3. 3
    Bila kuman ni bermahajarela, jangkitan boleh timbulkan banyak komplikasi penyakit kronik lain spt meningitis selain mata kabur, telinga kurang dengar, vertigo
  4. 4
    Mungkin akhirnya perlu buat operation yang telan belanja berPuluh Ribu Ringgit!

CT scan sinus yg tersumbat & dipenuhi lendir

Ciri-ciri Di Bawah Ni Yang Buat Herba Sinuscare Ni Berbeza

Bantu Rawat Dari Dalam & Luar

Sinuscare bantu keringkan sarang resdung dari dalam di punca sinus bermasalah (bantu pulihkan radang, bengkak, jangkitan)


Aroma Sinus Oil beri kelegaan luaran dari migrain, muka gatal merenyam, bersin, nafas tersumbat

Selamat Diambil

Sebab bahannya 100% herba tradisional, sinuscare ni selamat diambil oleh semua, tak ada kesan bergantung kat dos ubat, tak buat mengantuk, tak perlu berpantang

Khasiat Herba

kaya bahan antiradang, antibengkak, antibiotik, antikuman, antigatal

Bantu Sihatkan Sinus

sinus lebih bertahan dari alahan, elak resdung kerap berulang, kesan pulih berpanjangan

Macam Mana Sinuscare Ni Bantu

  • Ramuan diperakui turun temurun petua orang lama, kesan sangat-sangat padu
  • Herba ni secara tradisional bantu sihatkan sinus
  • Kurangkan sensitiviti sinus jadi tahan kepada alahan
  • Bahan kandungan & sukatannya, telah diuji, diperakui & disahkan dapat bantu pulihkan resdung di puncanya
  • Berdaftar NPRA MAL18096035T


Apabila tisu sinus sihat dari keradangan & antibodi yg semakin baik,

kita akan lebih kuat untuk berhadapan dengan alahan-alahan yg biasa kita alegik sebelum ni. 


Tempoh kita bebas dari resdung akan berpanjangan & paling penting jangkitan kuman dapat dikawal


  Sinuscare Berdaftar, Selamat & Halal

Sinuscare Telah Dapat Liputan Media, Award & Billboard


[BERITA BAIK] Anda Sangat Sangat UNTUNG Bila "Order Di Website Ni Sekarang" Untuk Masa Terhad


Anda Dapat FREEGIFT SINUS AROMA OIL (MAL 21086103T), SABUN JERAWAT (MAL 16100040TC), BAUAN AROMATERAPI SINUS, HS Sekarang


Sinus Aroma Oil beri kelegaan luaran dari bersin2, nafas tersumbat masa tidur, sakit kepala, muka gatal merenyam. Sapu-sapu dah lega :)


Sabun Jerawat bantu kecutkan jerawat, pudarkan parut, bersihkan kulit berminyak. Kulit lebih cantik :)


Bauan Aromaterapi Sinus syahdu bila hidu, bantu lendir hidung kering, nafas rasa segar, terapi utk rileks nyaman :)


HS pula sebab kami Fereena nak bantu lindungi customer kami.. Stay safe :)


Untuk mereka yg nak ikhtiar rawat resdung dari dalam & luaran utk kesan pulih berpanjangan,

kami berbangga anda pilih ikhtiar dgn betul, kerana tindakan anda dan kepercayaan anda kepada produk kami.

 pakej 1 botol

 Pengambilan 3 Minggu


RM90


  • 1x Sinuscare
  • Percuma Sinus Aroma Oil
  • Percuma HS

Klik Butang ORDER di bawah utk PROMO Sekarang

Secure Payment

Limited Time Offer

 PAKEJ 2 BOTOL

 Pengambilan Lebih 1 Bulan


RM160


  • 2x Sinuscare 
  • Percuma Sabun Jerawat
  • Percuma Bauan Aromaterapi Sinus
  • Percuma HS

Klik Butang ORDER di bawah utk PROMO Sekarang

Secure Payment

Limited Time Offer

PAKEJ 3 BOTOL

Pengambilan Lebih 2 Bulan


RM250


  • 3x Sinuscare
  • Percuma Sinus Aroma Oil
  • Percuma Sabun Jerawat
  • Percuma Bauan Aromaterapi Sinus
  • Percuma 2x HS

Klik Butang ORDER di bawah utk PROMO Sekarang

Secure Payment

Limited Time Offer

100% Jaminan Produk Original & Berkualiti

Anda dilindungi 100% jaminan produk original & berkualiti.  Setiap produk yang dijual adalah produk original dan berkualiti supaya anda manfaat terbaik


Syarikat sangat yakin Sinuscare dengan ramuan ubat dari bahan herba jenis masakan yg dah dipercayai turun temurun diformulasikan utk ikhtiar terbaik bantu anda rawat resdung di punca nya.

FereenaSinusCare

Pengeposan di HQ operasi setiap hari.

Ubat anda di pack kemas dan selamat.

Soalan-Soalan Popular

Berapa biji kena makan ni?

Sinuscare ni ada pantang?

Sinuscare ni ada kesan sampingan?

Apa jadi sepanjang pengambilan?

Berapa lama nak nampak kesan?

Sampai bila kena ambil sinuscare ni?

Saya rekemen ubat ni dgn 7 sebab

Order Lain2 OFFER / Pakej SINUSTAB (tablet chewable khusus utk kanak-kanak)

Order guna ATM/CDM? (klik sini)

Order guna COD ? (klik sini)

Lepas dah buat pembayaran order, apa seterusnya?

Berapa lama masa diambil untuk parcel sampai?

Ni ada lagi feedback terbaru fresh panas2 dari pengguna ubat ni  :)

Buat pembelian sekarang di link ni

Pakej 1 Sinuscare+Freegift klik > https://sinuscarehq.com/order/1botol/


Pakej 2 Sinuscare+Freegift klik > https://sinuscarehq.com/order/2botol/


Pakej 3 Sinuscare+Freegift klikhttps://sinuscarehq.com/order/3botol/


Nak wasap staf/ Nak COD klik > https://api.whatsapp.com/send?phone=601127475795&text=orderkatwhatsapp

Company: Fereena Marketing Sdn Bhd [SSM1225817-A]

Address: No 14-A, Jalan Bistari Jaya Utama, Taman Bistari Jaya, 08100 Bedong, Kedah

Telefon No: 601127475795 

Email: siapaarif@gmail.com

Copyright © 2021 95239  |  DAR